Lisäominaisuudet

Voittokertoimet sloteissa vaihtelevat.

Bar-slotit ominaisuuksineen.Bar slotti peleissä oli aikaisemmin hyvin vähän ominaisuuksia, rullia oli 3, symboleita yleensä 10 ja tietyistä yhdistelmistä saatiin tietty määrä rahaa. Nykyään sloteissa on kuitenkin paljon uusia ominaisuuksia, kuten bonus pelejä, ilmaiskierroksia ja voiton tuplaamista. Jättipotit voivat kohota jopa miljooniin ja symbolit voivat olla mitä tahansa. Jokaisessa pelissä on oma teemansa ja huimat efektit, sekä musiikki, tuo täysin uudenlaisen tunnelman pelaamiseen. Tässä artikkelissa käymme lävitse joitain slottien lisäominaisuuksista.

 

Voittolinjoja runsaasti

Kun slotit vasta tulivat markkinoille, niissä oli muutama hassu voittolinja. Teknologian kehittyessä peleistä on kuitenkin tullut yhä monimutkaisempia ja nykyään onkin mahdollisuus voittaa lukuisilla eri tavoilla. Pelaaminen on siis entistä hauskempaa. Voittolinjat voivat olla ylhäältä alas, sivulta sivulle, tai vaikka tietyn kuvion mallisesti halki eri rullien ja rivien.

Autoplay – automaattinen pelaaminen

Tämä ominaisuus tarkoittaa sitä, ettei pelaajan tarvitse käynnistää jokaista kierrosta erikseen. Kun sopiva panos on valittu ja sisälle on syötetty rahaa niin paljon, kuin mitä halutaan tuhlata, voidaan aloittaa automaattisen kierrokset. Niiden avulla kone pelaa automaattisesti rahat loppuun asti ja kerää kaikki voitot talteen. Joissain peleissä autoplayn voi keskeyttää, mikäli pelaaja haluaakin ottaa voitot ulos, tai lisätä esimerkiksi panoksen arvoa.

Voiton tuplaus ja bonuspelit

Jotkut Bar slotit antavat mahdollisuuden voiton tuplaamiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että ruutuun tulee vaikka pelikortti, jonka väri tai arvo yritetään arvata. Mikäli arvaus on oikein, saadaan tuplasti voittoja. Jos arvaus on väärin, hävitään raha.

Modernien bar slotti pelien parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu bonus pelit, jotka avautuvat peruspelin aikana. Kesken slotin voidaan päästä vaikka pyöräyttämään onnenpyörää tai tekemään muuta hauskaa, mikä pitää pelaamisen mielenkiintoisena.

Näiden ominaisuuksien lisäksi slotit ovat kehittyneet myös ulkonäöllisesti. Lähes jokaisessa on oma teemansa, mikä takaa sen, että jokaisen pelaajan on helppo löytää itselleen sopiva peli. Teemat voivat vaihdella retrosta tunnelmasta aina suosituimpien rock bändien keikalle, tai vaikka etsimään Maya kansan kadonneita aarteita. Tämän hauskempaa ja mukaansatempaavampaa pelaaminen ei ole koskaan aikaisemmin ollut, mikä selittääkin hyvin, miksi slotit ovat edelleen yksi suosituimmista uhkapeleistä, vaikka voitonmahdollisuudet eivät ole korkeimmat.