Voittojen maksimointi

Voittojen maksimointi sloteissa ei ole mahdotonta.Monet uudet slottien pelaajat tuhlaavat aikaa ja rahaa turhien slotti salaisuuksien oppimiseen ja erilaisten järjestelmien keksimiseen. Mitkään järjestelmät eivät pysty ennustamaan slottien lopputulosta, joten näiden varaan ei kannata omia rahoja laittaa. Bar slotit sisältävät aina RGN laitteen, joka on satunnainen numero generaattori, minkä lopputulosta ei edes ohjelman kehittäjä pysty ennustamaan. Lopputulos on todennäköisyys laskentaa, mutta on muutamia tapoja, joiden avulla voitonmahdollisuutta voidaan nostaa:

 

  • Pelaa aina mahdollisimman korkealla panoksella, jos haluat voittaa isosti
  • Pelaa edullisia pelejä, joissa on hyvä palautusprosentti
  • Päätä budjetti etukäteen ja pysy siinä
  • Jos saat voittoja, kotiuta ne!
  • Etsi Bar slotteja joissa on bonuksia ja mehukkaita lisäominaisuuksia!

Kuinka voittaa BAR -slottipelissä?

Onni on ainut asia mikä oikeasti vaikuttaa pelissä pärjäämiseen. Tietenkin voittamiseen liittyy paljon uskomuksia, kuten se, että mikäli joku pelaaja on hävinnyt pelissä usein, tai peli ei ole antanut voittoja pitkään aikaan, tulee asia muuttumaan. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä satunnaisgeneraattori käsittelee jokaisen kierroksen yksinään, eikä siihen vaikuta edellisten kierrosten tulokset. Omaan asenteeseen ja tarkkuuteen voidaan kuitenkin vaikuttaa useilla ei tavoilla, mikä tietenkin mahdollistaa paremman pelionnen, tai vähintään sen, ettei hävitä liikaa.

Vinkit suuriin voittoihin

Jos Bar slotti pelissä on äärettömän mehukas voittopotti, ei siihen usein päästä käsiksi, jollei pelata täysillä panoksilla. Vaikka pelaaminen pienemmistä voitoista onnistuu hyvin myös pienellä panoksella, ei jättipottiin päästä mitenkään käsiksi. Jos sen voittaminen on siis tähtäimenä, tulee panostaa täysillä.

Hallitse budjettia

Päätä jo etukäteen mikä on pelaamiseen varattu budjetti ja jaa tämä sopiviin eriin. Jos tarkoituksena ei ole välttämättä jättipotin voittaminen, vaan hauskan pitäminen pidempään, kannattaa valita peli jossa myös pienempi panostus onnistuu. Tämä tuo varmemmin peli-iloa pitkään, eli juuri sen asian, mitä lähdettiin hakemaan. Jos pelkät voitot ovat mielessä, voi slotti harrastus loppua lyhyeen ja aiheuttaa lähinnä turhautumista. Voittamisen pitäisi olla ylimääräinen ilo pelaamisessa, sillä kuten jo sanottiin, sloteissa ainoastaan tuuri on se, mikä loppupeleissä ratkaisee. Se ei tarkoita, ettei hauskaa voisi pitää ja kuten useat harrastukset, myös pelaaminen maksaa. Siinä vain on lisänä mahdollisuus voittaa!