Bars & Bells – arvostelu

Bars & Bells on hauska slotti.

Bars & Bells video slot on 20 linjan slotti peli, jossa on hyvin perinteinen teema. Tästä huolimatta siinä on paljon ainutlaatuisia ja moderneja ominaisuuksia, minkä takia kannattaakin kokeilla sitä vähintään kerran. Toimintaperiaate on yksinkertainen.

Bars and Bells slotti on perinteikäs!

Pelaaminen

Pelaaminen alkaa valitsemalla panoksen summa. Tämä onnistuu helposti nuolia käyttämällä ja panostus käy 0,02-5 kolikon välillä. Kaikkiin 20 linjaan on laitettava panostus, eli pelissä ei voida näitä säätää. Pelissä on myös käytössä erikoisominaisuus, jolloin saadaan 5 kolikon panoksella aina voitto, jos edelliset 5 kierrosta ovat jääneet tuottamatta tulosta. Pelaaminen itsessään on jännittävä kokemus ja aiheeseen sopivat melodiat tekevät hyvän tunnelman, jossa päästään perinteisten ja vanhanaikaisten slottien maailmaan. Hienosti kilkattavat kellot ovat aina mukava lisä, varsinkin kun voitto osuu kohdalle. Bars & Bells symboli on kuitenkin se, mitä tulee pitää silmällä, sillä mikäli ruudulle tulee näitä 3 tai useampi, saadaan lukuisia ilmaiskierroksia. Slotissa on myös lisäominaisuus, joka voi antaa pelaajalle 20 – 5 000 kolikkoa täysin sattumanvaraisesti, ilman että täytyy edes voittaa. Tämä peli siis keskittyy siihen, että pelaajalle saadaan edes jonkinlaisia voittoja ja sen takia se onkin ehdottomasti yksi parhaimpia perinteitä kunnioittavia pelejä.

Teknisempi tieto

Bars & Bells pelin takana on Amaya peliyhtiö ja se lasketaan videoslotiksi. Voittolinjoja on 20 kappaletta ja rullia on yhteensä 5 kappaletta. Jokaiselle linjalle tulee asettaa vähintään yksi kolikko, eikä niitä voida laittaa 5 kolikkoa enempään. Kolikon arvo voi olla mitä tahansa 0.02 ja 5 välillä. Jättipotti on huimat 5 000 kolikkoa ja palautusprosentti on 95 %. Tämä tarkoittaa, että pelissä on kohtalainen mahdollisuus voittaa ja se sopii myös aloittelijoille, koska pelaaminen pienellä panoksella onnistuu helposti. Tietenkin kannattaa muistaa, että mikäli 5 000 kolikkoa saadaan vain senttien panoksella, ei voitto tule olemaan tuhansia euroja!

Jos siis vanhanaikaiset slotit ovat mieleen Bars & Bells tulee lisätä listalle ja tätä voidaan kokeilla ensin vaikka leikkirahaa käyttämällä. Myöhemmin voidaan siirtyä oikean rahan käyttöön, mikäli halutaan oikein kunnolla jahdata jättipottia.