Toiminnot ja merkit

Bar sloteissa on useita erilaisia merkkejä, joiden merkitys on hyvä tuntea ennen pelin aloittamista, koska niistä voi seurata odottamattomia toimintoja. Kaikkia merkkejä ei joka pelistä löydy, vaan tämä riippuu siitä, minkälainen slotti valitaan. Myös rullien toiminta on nykyään hyvin monipuolista ja sen sijaan, että ne pelkästään kulkevat alhaalta ylös, merkkien vilistessä silmissä, ne voivat toimia yllättävällä tavalla!

 

BAR slottien toiminnot ja merkit ovat perinteisiä.

Kääntyvät rullat

Joissain peleissä bonus kierrosten aikana rullien merkit voivat vaihtaa paikkaa, tai kääntyä ja näin tuoda pelaajille hyötyä. Usein palkintona on lisää bonuksia, tai vaikka ilmaiskierroksia, joiden avulla voittaminen on helpompaa.

Murenevat ja räjähtävät merkit

Murenevat merkit ovat suhteellisen uusi ominaisuus slotti peleissä ja siitä on tullut erittäin suosittu useimpien pelaajien keskuudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että alempana olevat merkit voivat murentua ylempänä olevien tieltä, jolloin rullat eivät pyöri perinteiseen tapaan. Tämä antaa pelaajalle suuremman mahdollisuuden voittaa, koska jokainen murentunut symboli korvataan uudella ja tämä tietenkin avaa mahdollisuuden uuteen voittolinjaan.

Räjähtävät merkit ovat sellaisia, jotka poistuvat pelistä kun ne osuvat voittavalle linjalle. Näiden tilalle syntyy uudet merkit ja tietenkin näistä voi syntyä taas uusia voittoja, kuten murenevien merkkien kohdalla. Tämä voi jatkua hyvinkin pitkään, koska jos voittavia yhdistelmiä tulee putkeen, ei peli keskeydy ollenkaan.

Ilmaiskierrokset

Ilmaiskierrokset ovat bonuskierroksia, joita ei tarvitse maksaa ollenkaan. Näitä on mahdollisuus saada monella eri tavoilla, mutta useimmissa peleissä niitä kerätään saamalla 3 tai useampaa ilmaiskierros symbolia rullille. Ilmaiskierroksia on mahdollisuus voittaa useampaan otteeseen saman pelin aikana, mikä tarkoittaa sitä, että pelaaminen voi jatkua hyvinkin pitkään myös pienellä panoksella. Koska ilmaiskierrokset antavat maksuttoman tavan voittaa, ovat ne hyvin suosittu ominaisuus ja lisäksi niiden avulla esimerkiksi jättipottien saaminen on helpompaa.

Voittomahdollisuudet

Vaikka lukuisat lisäominaisuudet ja uudet merkkien toiminnot tekevät Bar slottien pelaamisesta erittäin hauskaa, tulee aina huomioida pelin voittomahdollisuus. Se on usein ilmoitettu pelien kohdalla erikseen ja tämä luku ilmoittaa kuinka paljon panoksesta keskimäärin pelaaja voittaa takaisin tietyssä ajassa. Mikäli pelin voitonmahdollisuus on huono, ei sitä välttämättä kannata pelata. Lisäksi omalla toiminnallaan voi vaikuttaa voittojen maksimointiin.